Hava Durumu

Bahçeli, ülkücü gençlerle Türkeş'in kabrini ziyaret etti!

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sayın Sinan Ateş ve MHP lideri Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2019 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2019 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli, ülkücü gençlerle Türkeş'in kabrini ziyaret etti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazının ardından merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti ve karanfil bıraktı. Mezar ziyaretinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Çetinkaya ve Kadir Şekerci, MHP MYK Üyeleri Erdem Karakoç ve Murat Kotra, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve Ankara Ülkü Ocakları Başkanı İlker Darıcı eşlik etti.

Kabristan ziyaretinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen kahvaltıya katıldı. Ülkü Ocakları Genel merkez yöneticileriyle bayramlaşan  Bahçeli ülkücü gençlerle sohbet etti. Kahvaltı sonrası Ateş, Bahçeli'ye özel yapım ok ve yay hediye etti. Ülkücü gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Bahçeli, Ateş'e ve genel merkez yöneticilerine başarı dileklerini ileterek Ülkü Ocakları'ından ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.