Hava Durumu

Bahçeli'yi kızdıracak sözler: 'İktidar oldun da bizim mi haberimiz yok?'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin af konusundaki açıklamalarına Star gazetesi yazarı Nuh Albayrak'tan tepki geldi: "İktidara geldi de bizim haberimiz mi olmadı acaba?"

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'yi kızdıracak sözler: 'İktidar oldun da bizim mi haberimiz yok?'

MHP lideri Devlet Bahçeli, 12 Mayıs'ta af hakkında açıklamalar yapmış, hükümet cephesinden "Gündemimizde yok" açıklaması gelmişti. Bahçeli daha sonra yaptığı açıklamada, "Biz bu konuda kararlı ve sözümüzün arkasındayız. Allah'ın izniyle affın çıkacağını ümit ediyoruz" ifadesini kullanmıştı. Bahçeli'nin son açıklamasına Star gazetesi yazarı Nuh Albayrak'tan tepki geldi. Albayrak, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: "Sayın Bahçeli af konusunda, 'Kararlıyız, sözümüzün arkasındayız. Af düzenlemesinin çıkacağını ümit ediyorum' demiş. Bu ne demek?.. Bahçeli iktidara geldi de bizim haberimiz mi olmadı acaba?"

Kulislerde hükümet cephesinin bir süredir af konusunda çalışma yaptığı iddia ediliyor. Bahçeli'nin HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı ve bazı gazetecileri kapsayacak bir düzenleme olasılığına karşı, sınırlarını kendisinin belirlediği af talebini seslendirdiği öne sürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.