Hava Durumu

Bakan Akar'dan 'Fırat'ın doğusu' açıklaması: 'Göz yummayız'

Fırat'ın doğusuna ilişkin operasyon mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından bir açıklama da Milli Savunma Bakanı Akar'dan geldi. Bakan Akar, "Fırat'ın doğusu dahil, Türkiye'nin güneyinde, herhangi bir şekilde bir terör koridoru olmasına izin vermemiz, göz yummamız söz konusu değildir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2018 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2018 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Akar'dan 'Fırat'ın doğusu' açıklaması: 'Göz yummayız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Savunma Sanayii Zirvesi'nde Fırat'ın doğusuna operasyon yapılacağı mesajını vermiş, "Hazırlıklarımızı da tamamladık. Fırat'ın doğusunu bölücü terör örgütünden temizlemek için yapacağımız hareketın birkaç güne başlayacağını ifade ediyoruz" demişti.

BAKAN AKAR'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Terör yuvası Fırat'ın doğusuyla ilgili bir açıklama da Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan geldi. Türkiye'nin güneyinde terör koridoruna izin verilmeyeceğini vurgulayan Akar, "Fırat'ın doğusu dahil, Türkiye'nin güneyinde, herhangi bir şekilde bir terör koridoru olmasına izin vermemiz, göz yummamız söz konusu değildir" dedi. Akar, ABD'nin YPG politikasına ilişkin ise, "Teröristlerin eğitilmesi kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.