Hava Durumu

Bakan Çavuşoğlu'nun Nilüfer açıklamasına yanıt: 'Herhalde Yıldırım'a götürdüler'

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği organizasyonla İYİ Parti üyeleriyle bir araya geldi. Osmangazililerin ilgisizlikten, hizmet alamamaktan şikayetçi olduklarına dikkat çeken Aydın, "Artık yolun sonunun göründüğünü, 31 Mart'ta büyük bir zaferle göstereceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2019 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2019 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Çavuşoğlu'nun Nilüfer açıklamasına yanıt: 'Herhalde Yıldırım'a götürdüler'

Belediye başkanı seçilmesi halinde Osmangazi'yi tüm vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini ve yapılacak hizmetler konusunda birlikte karar vereceklerini dile getiren Aydın, "Demokrasiyi, katılımcılığı, şeffaflığı ve en önemlisi hesap verilebilirliği Osmangazi'ye getireceğiz. Bunun için sizlerin desteği son derece önemli. Bu güzel enerjiyi son 20 günde de sizlerden bekliyoruz, istiyoruz. Çok çalışacağız ve hep birlikte başaracağız. 31 Mart'ta bir tren gelecek. Bu tren 5 yılda bir geliyor. 5 yılda gelen bu trenin makinisti değiştirme, treni yanlış yoldan doğru yola çevirme imkanı geliyor. Bu treni doğru yola çevirecek sizlersiniz. Bu trenin kaçmaması için kalan son 20 günde en büyük görev sizlere düşüyor.

"Nilüferlileri 20 yıldır gülümseten Mustafa Bozbey'le birlikte Osmangazi'nin de bir Nilüfer gibi olması için, Bursa'nın Nilüfer gibi olması için çok çalışacağız" diyen Erkan Aydın, şöyle devam etti:

"O kadar çok çamur atmaya çalışıyorlar ki çünkü anlatacak bir şeyleri yok. Yaptıkları veya şunu yapacağız diyecekleri bir şey yok. Bakan bile gelmiş; 'Nilüfer en geri kalmış ilçe' diyor. Herhalde Nilüfer diye Yıldırım'a götürdüler Bakanı. Nilüfer'deki gülümsemeyi Osmangazi'ye ve Bursa'ya Sayın Mustafa Bozbey'le birlikte taşıyacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.