Hava Durumu

Bakan Soylu'dan Nagehan Alçı'ya: Bu tahrik edici bir soru

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında HDP'li Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediyelerine kayyum atanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gazeteci Nagehan Alçı'nın kendisinden önceki bakanların kayyum atamamasına ilişkin sorusuna gülerek yanıt veren Bakan Soylu, 'Bu biraz tahrik edici bir soru gibi geliyor' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2019 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Soylu'dan Nagehan Alçı'ya: Bu tahrik edici bir soru

Habertürk'te Didem Arslan'ın sunduğu "Türkiye'nin Nabzı" programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında soruları yanıtladı.

Diyarbakır, Van ve Mardin'e kayyum atanmasıyla ilgili Nagehan Alçı'nın "Daha önceki AK Parti hükümetlerinin İçişleri Bakanları Sn. Efkan Ala, Sn. Muammer Güler döneminde hiç kayyum atanmadı. Yani siz onların bu konuya yeterince duyarlı olmadığını mı düşünüyorsunuz?" diye sorması üzerine Bakan Soylu gülerek, "Bu biraz tahrik edici bir soru gibi geliyor" yanıtını verdi.

Soylu, açıklamasının devamında "Her dönemin kendine ait bir iklimi vardır. Biz S-400'ü bundan 10 sene önce alamazdık. Ancak bu dönemde alabilirdik. Biz birçok meseleyle uğraşırken bazı şeyleri yapabilme kabiliyetinde olamıyoruz. Bu bir imkan meselesidir." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.