Hava Durumu

BALGÖÇ'ü ziyaret eden İYİ Parti milletvekili adayı Bilge: 'Üzüldüğümüz bir konu var...'

Üyesi olduğu BALGÖÇ'e bir ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti Bursa milletvekili adayı Sami Bilge, "Üzüldüğümüz bir konu var. Bugün Bulgaristan'da Hak ve Özgürlükler Hareketi ile DOST Partisi diye ikiye bölünmüş durumdalar. Bir çatlak oluşum meydana geldi. İnşallah bu sorunu çözmek bize nasip olur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2018 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BALGÖÇ'ü ziyaret eden İYİ Parti milletvekili adayı Bilge: 'Üzüldüğümüz bir konu var...'

İYİ Parti 1. Bölge 2. sıra milletvekili adayı Sami Bilge, üyesi olduğu BALGÖÇ'ü ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak soydaşların efsane ismi Mümin Aga (Gençoğlu) nezdinde hayatlarını bu davaya adayan soydaşları anan Bilge, bugün gelinen noktada bu bayrak yarışını başarıyla taşıyan Turan Gençoğlu ve ekibine teşekkür etti. Bilge, "Benim için üyesi olmaktan gurur ve mutluluk duyduğum BALGÖÇ'ü ziyaret etmenin anlamı başka. Allah kısmet eder seçilip Ankara'ya gidersek gerek Bulgaristan, gerekse Balkanlar'da yaşanan zulüm bugün siyasi baskı ve çifte standart olarak hala sürüyor. Ama ben balkan kökenli bir kardeşiniz olarak Meclis'te kendime birinci vazife olarak gerek Türkiye gerekse Balkanlar'da yaşayan hemşerilerimizin sorunlarını çözmeye adayacağım. Çünkü adaylığım asıl nedeni Balkan kökenli oluşum. Ve sayın genel başkanımız bu listede Balkan kökenli olarak seni görmek istiyoruz dedikleri için bu yola çıktım. Bu da Balkan kökenli bir isim olarak Sayın Meral Akşener'in balkanlara verdiği önemi gösteriyor" dedi.

ÇATLAK OLUŞUM MEYDANA GELDİ

Üzüldükleri bir konuya vurgu yapan Bilge, "İnşallah bu sorunu çözmek bize nasip olur. Bugün Bulgaristan'da bütün Türkler aynı yere kazmayı vururken, Hak ve Özgürlükler Hareketi ile DOST Partisi diye ikiye bölünmüş durumdalar. Bir çatlak oluşum meydana geldi. Bu da bizim Bulgaristan'daki gücümüzü zayıflattı. Karşı cephenin ekmeğine yağ sürdü. Onursal başkanımız sayın Turhan Gençoğlu, bu konuda 2 grubu bir araya getirip birlik beraberliği sağlamaya çalışıyor. İnşallah bizde meclise gidersek Genel başkanımız, Onursal başkanımızla sizlerle el ele vererek bunun takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.