Hava Durumu

Balıkesir Belediye Başkanı Uğur, istifa sorusuna ne yanıt verdi?

Cumhurbaşkanının istifasını istediği Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur "İstifa ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna "hayır" yanıtını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Balıkesir Belediye Başkanı Uğur, istifa sorusuna ne yanıt verdi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanlarından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bugün kentte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği, Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtım ve Sporun EN'leri ödül törenine katıldı.

Amatör Spor Haftası nedeniyle Kurtdereli Spor Salonu'nda yapılan program öncesi bir gazetecinin "İstifa ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Hayır" diye yanıt verdi.

Başkan Uğur, şunları söyledi:

"Bizler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hizmetlerimizi, tüm faaliyetlerimizi tasarlarken, bunu daima akılda tutuyor, planlarımızı daima bu şekilde yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Balıkesir'i gelişmiş kentler seviyesine çıkartmak, yaşadığımız şehrin marka değerini yükseltmek için pek çok projeye imza atıyoruz. Şehrin geleceğine değer katacak vizyon projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz."

Başkan Uğur'un, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de istifa ermesinin ardından nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor...  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı elih Gökçek'in de yakın bir zamanda istifasını açıklayacağı iddia ediliyor. Gökçek şu saatlerde Erdoğan ile görüşüyor.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.