Hava Durumu

Banka borcunu ödeyemeyen çiftçi kendini yakmaya çalıştı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde çiftçilik yaparak geçimini sağlamaya çalışan Metin Ç., bankaya olan borçlarını ödeyemeyince kendini yakmaya kalkıştı. Bankanın önüne giden çiftçi, tepkisini, ""Ne dediysem kabul etmedin. Para getir dedin durmadan. 'Beni kayısıya kadar idare et' dedim etmedin. Müdür, gel beraber yanalım" sözleriyle dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Banka borcunu ödeyemeyen çiftçi kendini yakmaya çalıştı

Olay Doğanşehir Yeni Mahalle Ziraat Bankası önünde gerçekleşti. Doğanşehir de tanınan bir çiftçi olan Metin Ç. borcundan dolayı kendini yakmaya çalıştı. Sözcü'nün haberine göre, traktörü ile getirdiği tütünleri Ziraat Bankası önüne döken Metin Ç. "Müdür, sana para. Gel al paranı" diyerek römork içindeki tütünleri bankanın önüne attı ve getirdiği benzini üstüne dökerek kendini yakmaya çalıştı.

BORCUMDAN DÜŞ, KENDİMİ YAKARIM

Bu esnada "Ne dediysem kabul etmedin. Para getir dedin durmadan. 'Beni kayısıya kadar idare et' dedim etmedin. Müdür, gel beraber yanalım. Al bu para, al sana para müdür sana para getirdim. Borcumu getirdim. Borcumdan düş, kendimi yakarım. Al sana para müdür yeter yeter. Memleketin en büyük çiftçisiydim aracı oldum" ifadelerini kullandı. Metin Ç. olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Polisler basın mensuplarının görüntü almasına da engel oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.