Hava Durumu

'Bankalarımızın vatandaşlarımıza olan desteği büyümemize ivme katacaktır'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, " Dünyadaki örneklere kıyasla çok güzel bir sınav vermeye devam ediyoruz. İyi günde sürdürdüğümüz birlik ve beraberliği zor zamanlarda sürdürme vakti! Türkiye kalkınma hedeflerine emin adımlarla ilerlerken bankalarımızın vatandaşlarımıza olan desteği büyümemize ivme katacaktır" açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2020 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2020 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Bankalarımızın vatandaşlarımıza olan desteği büyümemize ivme katacaktır'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter'dan BDDK'yla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Albayrak, " Dünyadaki örneklere kıyasla çok güzel bir sınav vermeye devam ediyoruz. İyi günde sürdürdüğümüz birlik ve beraberliği zor zamanlarda sürdürme vakti! Türkiye kalkınma hedeflerine emin adımlarla ilerlerken bankalarımızın vatandaşlarımıza olan desteği büyümemize ivme katacaktır" dedi. 

BDDK'NIN AÇIKLAMASI: 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası normalleşme döneminde finansal kurumlara bireysel ve ticari müşterilere kolaylık sağlayacakları hususları bildirdi.

BDDK, banka ve banka dışı mali kuruluşlara normalleşme döneminde bireysel ve ticari müşterilere kolaylık sağlamaları konusunda 11 maddelik talimat hazırladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.