Hava Durumu

Başakşehir liderliğe yükseldi

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk ekiplerden Başakşehir, Wolfsberger'i 3-0 mağlup ederek liderliğe yükselirken, gruplarında mağlup olan Trabzonspor ve Beşiktaş ise Avrupa'ya veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başakşehir liderliğe yükseldi

UEFA Avrupa Ligi'nde 4. hafta bu gece oynanan maçlarla sona erdi. Türkiye'yi temsil eden ekiplerden Medipol Başakşehir, Avusturya ekibi Wolfsberger'i deplasmanda 3-0 yenerek J Grubu'nda liderliğe yükseldi. Beşiktaş ise Braga deplasmanında 3-1, Trabzonspor'da Rusya'da Krasnodar'a 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

"Ülkemize bu galibiyeti armağan ediyoruz"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. haftasında, Avusturya ekibi Wolfsberger'e karşı alınan 3-0'lık galibiyetin önemini vurgulayarak, "Çok önemli bir deplasmanda kazanarak ve grupta lider olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu, bizim için çok sevindirici, oyuncularıma teşekkür ediyorum." dedi.

Graz Liebenau Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Buruk, maçtan önce çok dinamik, iyi bir takıma karşı oynayacaklarını belirttiklerini anımsatarak, her iki takımın da gole ulaşma şansının olduğunu ancak kendi takımının daha fazla pozisyon bulduğunu söyledi.

"Lider olarak yolumuza devam ediyoruz"

Maçın sonlarına doğru attıkları ikinci ve üçüncü gollerle karşılaşmayı kontrol altına aldıklarını ifade eden Buruk, "Çok önemli bir deplasmanda kazanarak ve grupta lider olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu, bizim için çok sevindirici, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu kadar yoğun maç haftalarında yürekten ve performanslı oynadılar, hepsini tebrik diyorum." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.