Hava Durumu

Başbakan Yıldırım: 'İçerideki iş birlikçilerine söylüyorum, başaramayacaksınız'

Kurdaki yükselişle ilgili önemli açıklamalar yapan Başbakan Binali Yıldırım, "Kurdaki dalgalanma özellikle seçim öncesi birtakım manipülasyonların sonucudur. Kaynağını, nereden geldiğini de biliyoruz ama ne yaparsa yapsınlar, hangi oyunun içine girerse girsinler, içerideki iş birlikçilerine de söylüyorum, başaramayacaksınız. Geçmişte de başaramadınız, şimdi de başaramayacaksınız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başbakan Yıldırım: 'İçerideki iş birlikçilerine söylüyorum, başaramayacaksınız'

Başbakan Binali Yıldırım: "Kurdaki dalgalanma özellikle seçim öncesi birtakım manipülasyonların sonucudur. Kaynağını, nereden geldiğini de biliyoruz ama ne yaparsa yapsınlar, hangi oyunun içine girerse girsinler, içerideki iş birlikçilerine de söylüyorum, başaramayacaksınız. Geçmişte de başaramadınız, şimdi de başaramayacaksınız." ifadelerini kullandı.

EKONOMİMİZ SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNDEDİR

Herkes bilsin ki 2008'de, 2009'da başlayan küresel kriz nasıl Türkiye'yi teğet geçtiyse, bugünlerde ABD'de meydana gelen olayların bizim ekonomimizi de etkilediği malum ancak ekonomimiz sağlam temeller üzerindedir.

YENİ HAVALİMANININ ADI EKREM PAKDEMİRLİ HAVALİMANI

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na ikinci pist yapılacağını belirten Başbakan Yıldırım ayrıca İzmir Alaçatı'da yapılacak yeni havalimanının adının "Ekrem Pakdemirli Havalimanı" olacağını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.