Hava Durumu

Başbakan Yıldırım sıcak bölgede

Başbakan Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı'nın sevk ve idaresinden sorumlu 2. Ordu'nun Hatay'daki harekat merkezine kritik bir ziyaret gerçekleştirdi. Harekatın planlandığı şekilde devam ettiğini belirten Yıldırım, "Arkalarında kim olursa olsun bizim için fark etmez" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2018 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2018 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başbakan Yıldırım sıcak bölgede

Başbakan Binali Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı'nın sevk ve idaresinden sorumlu olan 2. Ordu'nun Hatay'daki Harekat Merkezi'ni ziyaret etti. Başbakan Yıldırım Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde, şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram'ın cenaze namazına katıldı. Ardından Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen havan saldırısında 22 Ocak'ta şehit olan TEDAŞ işçisi Şahin Elitaş'ın Kurtlusoğuksu Mahallesi'ndeki babaevine geçti.

BİZİM İÇİN FARK ETMEZ

Elitaş ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başbakan Yıldırım, beraberindeki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Zeytin Dalı Harekat Merkezi'ni ziyaret etti. Afrin Harekatı'nın planlandığı şekilde devam ettiğini belirten Başbakan Yıldırım, "Mesele güvenlik, emniyet olursa gerisi teferruat. Arkalarında kim olursa olsun bizim için farketmez" dedi. Başbakan Yıldırım, operasyonla ilgili bilgiler aldıktan sonra Harekat Merkezi'nden ayrıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.