Hava Durumu

Başbakan Yıldırım: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır

AK Parti'nin İstanbul mitingi için vatandaşlar Yenikapı'ya akın etti. Mitinge eski başbakanlardan Tansu Çiller'in de bulunması dikkat çekti. Halka hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, "İstanbul bugün milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına basıyor. Yeni bir destan yazacak mıyız? İstanbul biliyor ki bu şehirde hizmet denince akla Recep Tayyip Erdoğan gelir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2018 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2018 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başbakan Yıldırım: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti tarafından düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi" için Yenikapı Miting Alanı'na geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter ile Yenikapı miting alanına geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, miting alanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Alanı dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrağı ve parti flamalarını sallayıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tezahüratlarda bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım ise Çengelköy İskelesi'nden vatandaşlarla birlikte vapurla Yenikapı alanına geldi. Mitinge Başbakan Binali Yıldırım, eski başbakanlardan Tansu Çiller, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bakanlar, milletvekilleri, milletvekili adayları da katıldı.

Kürsüye çıkan Başbakan Binali Yıldırım, "İstanbul bugün milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına basıyor. Yeni bir destan yazacak mıyız? Milletin adamının yeni sistemin cumhurbaşkanı olarak seçecek miyiz? Cumhur ittifakını AK Parti'yi güçlü bir şekilde meclise gönderecek miyiz? Güçlü bir Türkiye için evet mi? İstanbul evet dediyse Türkiye evet demiştir" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Yeni bir seçim gün sayıyoruz. İnşallah 24 Haziran'da biz bu yıkım ekibine hak ettikleri dersi vereceğiz. Adamlar nereye gidiyorlarsa yıkımdan bahsediyorlar. AK Parti ne yaptıysa bunları durduracağız, bunları yıkacağız diye ağızlarından bir hayırlı kelime çıkmıyor. Bunların bu ülkeye tek bir dikili ağaçları yok.

Bunların yapmakla işi olmaz. Bunlar değil mi köprülere karşı çıkan, bitince de en önce kullanan bunlar değil mi? Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Millet neye göre size destek versin. Millet söze bakar, kimin söylediğine bakar ona göre karar verir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

İstanbul'a 7 tane büyük eseri AK Parti yaptı. Bugün meydanlarda yüzbinlerce Anadolu insanı burayı doldurdu. İstanbul biliyor ki bu şehirde hizmet denince akla Recep Tayyip Erdoğan gelir, AK Parti gelir.

Geçmiş yılları hatırlayın, darbe tehditleri askeri vesayetler, ülke çıkmazda bir yiğit çıktı dedi ki "Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi olmayacak" 15 senede Türkiye'yi üç kat büyüttük mü? Darbecilere, FETÖ'cülere DEAŞ'a PKK'ya hak ettikleri dersi verdik mi? 15 Temmuz'da ay yıldızlı bayrak inmedi, ezanlar dinmedi alçaklar hak ettikleri cezayı gördü.

Bugün FETÖ'yü, PKK'yı ağzına alamayanlar bu ülkeyi yönetmeye talip oluyor. Önümüzdeki pazar günü yapılacak seçimler Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine giden yolunda yeni bir başlangıç olacak. 24 Haziran'da sandığa gidelim, gitmeyenlere destek olalım, gitmeyenleri teşvik edelim. Türkiye'nin 100. yıl hedeflerini gerçekleştirecek kadroların seçimidir. Seçime katılımı Türkiye'nin her tarafından en iyi şekilde sağlayalım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.