Hava Durumu

Başkan Aktaş: 'Bursa hormonlu şekilde büyüyor'

Bursa'nın hormonlu bir şekilde büyüdüğünü ve bu sebeple bazı sıkıntıların yaşandığını belirten Başkan Aktaş, Bursa, sanayiyle çok iç içe yaşıyor. Bizler 3 milyonluk şehre alışmak zorundayız. Bursa'yı bu şekliyle planlamalıyız. 3-4 katlı binaları 15 katlı binalara dönüştürürsek, kimse trafiği çözemez" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Aktaş: 'Bursa hormonlu şekilde büyüyor'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayicilerle bir araya geldi. Sanayicilik ve ticaret yapmanın zor bir iş olduğunu kaydeden Başkan Aktaş, "Bizler hızlı koşup, şehri daha güzel yarınlara ulaştırmalıyız. Belediye başkanları birer orkestra şefidir. Bizler sıra dışı düşünüyoruz ve ekibimizi o yönde motive ediyoruz. Türkiye, çok cazip bir ülke. Güney hattımızda fiili bir durum var. Afrika ve dünyanın genelinde bir takım gelişmeler var. Ama Türkiye, tarih yazmaya devam ediyor. Önümüz kesinlikle açıktır. Ama hızlı adımlar atmamız, hatta koşmamız gerekiyor. Sanayicilerin elbet işleri kolay değil. Moral ve motivasyonunuzu asla kaybetmeyin" dedi.

ALIŞMAK ZORUNDAYIZ

Bursa'nın hormonlu bir şekilde büyüdüğünü ve bu sebeple bazı sıkıntıların yaşanabildiğini söyleyen Başkan Aktaş, her şeye rağmen kentin çekiciliğini koruduğunu, yıllardır biriken sıkıntıları çözme doğrultusunda koştuklarını söyledi. Bursa'yı refaha kavuşturmak için yeterli heyecan ve bilgi birikimine sahip olduklarını vurgulayan Başkan Aktaş, "Cumhurbaşkanımızla görüştüğümde ulaşım, trafik, kentsel dönüşüm, Yeşil Bursa, sanayilerin düzen ve tertibatı konularında görüşlerini iletti. Bursa, sanayiyle çok iç içe yaşıyor. Bizler 3 milyonluk şehre alışmak zorundayız. Bursa'yı bu şekliyle planlamalıyız. 3-4 katlı binaları 15 katlı binalara dönüştürürsek, kimse trafiği çözemez" diye konuştu.

NASIL DÜZENLERİZ, DÜŞÜNÜYORUZ

"Gelinen bir nokta var ve bizler burayı nasıl düzenleyebileceğimizin hesabını yapıyoruz" diyen Aktaş, "Teknosab tarzında değişik oluşumlar sürüyor. Bunların altyapı, ulaşım gibi çalışmalarını şimdiden ekibimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Sizlerin de aynı doğrultuda çalışmalar yapması gerekiyor. Buraları elbet daha da büyüyecektir" ifadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.