Hava Durumu

Başkan Aktaş: Bursa'nın menfaatleri için çalışıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ağırladı. Samimi bir ortamda geçen görüşme sonunda Başkan Aktaş, 17 ilçe belediyesinin hepsinin Bursa'nın menfaati için çalıştığına inandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2018 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2018 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Aktaş: Bursa'nın menfaatleri için çalışıyoruz

Başkan Aktaş, farklı siyasi yapıdan da olsa Nilüfer Belediyesi'yle uyumlu çalışmanın önemine değinerek, "Hepimiz Bursa'ya hizmet için çalışıyoruz. Çok sesliliğin zarar değil fayda sağlayacağını düşünüyorum. Yeter ki işin ucunda iyi niyet olsun" dedi. Ankara Yolu'ndaki başkanlık makamında gerçekleşen görüşmeye, Nilüfer Belediyesi'nin başkan yardımcıları da katıldı.

"BURSA'NIN MENFAATLERİ İÇİN VARIZ"

Kendisinin de 'göreve seçilmesinin akabinde' Nilüfer Belediyesi'ni ziyarete gittiğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iade-i ziyaret için Bozbey ve ekibine teşekkür etti. Hangi siyasi görüşten olursa olsun Bursa'daki 17 ilçe belediyesinin hepsinin kentin menfaati için çalıştığına inandığını belirten Başkan Aktaş, "Belki zaman zaman ayrı düşüyoruz ya da sesimizi yükseltiyoruz fakat nihayetinde Bursa'nın menfaatleri için çalışıyoruz. Çok sesliliğin zarar değil fayda sağlayacağını düşünüyorum. Yeter ki işin ucunda samimiyet olsun" diye konuştu.

"BÜYÜKŞEHİR'LE ORTAK ÇALIŞIYORUZ"

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise kendilerini ağırladığı için Başkan Aktaş'a teşekkür etti. Bursa'nın marka şehirler statüsünü yükseltmek için Büyükşehir'e destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Bozbey, "17 ilçeden bir tanesiyiz. 440 bin kişilik nüfusuyla hem sanayi hem de konut gelişimi açısından Bursa'nın büyüyen tarafıyız. Size Nilüfer'den selam ve başarı dileklerimizi getirdik. Nilüfer'in örnek ve lider kent olması konusunda Büyükşehir'le ortak çalışıyoruz. Hedefimiz yaşadığımız kentin Yeşil Bursa normlarına tekrardan kavuşarak yıllar boyunca daha isim yapmasını sağlamak" şeklinde konuştu. Başkan Aktaş, ziyaretin anısına Bozbey'e BUSMEK kursiyerlerince yapılmış el ürünü ipek tablo hediye etti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.