Hava Durumu

Başkan Aktaş: En büyük zenginliğimiz birliğimiz

Gemlik'te Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da katıldığı iftar programı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2019 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2019 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Aktaş: En büyük zenginliğimiz birliğimiz

Başkan Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak her akşam biri Görükle olmak üzere 9 ayrı noktada 16 bin 500 kişiye iftarlar verildiğini, ramazan boyunca da 500 bin kişiye iftar verilmiş olacaklarını söyledi. Kosova, Bosna Hersek, Batı Trakya, Bulgaristan, Makedonya ve Gürcistan olmak üzere 6 ülkede de iftarlar verildiğini ve erzak dağıtıldığını anlatan Aktaş, "İnsanların yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi ortaya koymak adına bir araya geldiğimiz bu sofralar, çok değerlidir. En büyük zenginliğimiz birliğimiz ve beraberliğimizdir" diye konuştu. 



Büyükşehir Gemlik'in yanında 

Aktaş, vatandaşların ramazan bayramını tebrik ettiği konuşmasında, "Büyükşehir Belediyesi olarak dün de yanınızdaydık, bugün de yanınızdayız. İnşallah biz her zaman yanınızda, sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz. Yolumuza devam edeceğimizden, en büyük aşkımız ve heyecanımız olan hizmetlerimize devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu. 

Gemlik'te defnedilen Türk Sineması'nın sevilen ismi Eşref Kolçak'ı yad ederek konuşmasını sonlandıran Aktaş, teravih namazını da Gemlik Merkez Camii'nde kıldı ve ardından vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da Gemlik'te Başkan Aktaş'a eşlik etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.