Hava Durumu

Başkan Aktaş NİLVAK'tan yüklendi: 'Aile vakfı diyor, cebinden kaç para çıkmış?'

Cumhur ittifakının terörün kıyısından bulaşmayan bir ittifak olduğunu belirten Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş, Millet İttifakı'nın adayı Bozbey'e NİLVAK üzerinden yüklendi: Aile vakfıysa çıkıp açıklayacaksın cebinden kaç para bağış yaptığını. O zaman aile vakfı olduğunu anlayacağız

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2019 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2019 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Aktaş NİLVAK'tan yüklendi: 'Aile vakfı diyor, cebinden kaç para çıkmış?'

Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Adayı Oktay Yılmaz'ın proje tanıtım toplantısında konuştu. Cumhur ittifakının terörün kıyısından bulaşmayan bir ittifak olduğuna dikkati çeken Aktaş,  "Bu ittifak vatan millet bayrak devlet noktasında sevdalı olanların bir araya gelerek oluşturduğu bir ittifaktır. Zalime karşı bozkurt olmak mazluma rabia olmaktır. Belediye Başkanlığı ile ilgili yapacak olanların bir hikayesi olmalı. Bu şehrin tarihine ve talihine imza atmaktan başka hiçbir hayalimin olmadığını, yalnız bir hiç olduğumu, bu partiye büyük emekleri geçmiş herkesin katkılarıyla sinerji oluşturursak Allah'ın izniyle başaramayacağımız hiçbir şey yok. İmar problemini de doğalgaz problemini de biz halledeceğiz. Yaparsak yine biz yaparız. HDP destekli CHP'li rakibim var. Nilüfer'de belediye başkanlığı yaptı" dedi.

30 YIL ÖNCE NİLÜFER YOKTU

"30 yıl öncesi Nilüfer yoktu. 90'lı yıllarda bina yok. Sitelerle büyüdü" diyen Aktaş, "Altyapı komple büyükşehire ait. Teoman Başkan, Erdem Saker, Hikmet Şahin ve Recep Başkan. Bizim de 16 aydır desteğimiz katkımız var. Görükle'de ana arterde asfalt yapıyoruz. Nilüfer Belediyesi'nin bozuk kamyonunu bıraktılar orada durdu. Bu ne ucuz siyasettir. Asfaltı döktüğü anlaşılsın diye. Torba yasa ile ana yetki büyükşehirde. Özlüce'yi, batı kenti, Ertuğrul'u, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nı da yapan büyükşehir belediyesi. Bırakın ana arteri orta refüje büyükşehir belediyesi dikmiş. 10 tane proje söylesene bana. Anadolu Arastası muhabbeti 14 yıldır bitmedi. İnşaat devam ediyor. Ne zaman biteceği de meçhul. Camilerin kütüphaneye dönüştüğünü biliyorduk. Özel vakıf da çıktı. Aile vakfıysa çıkıp açıklayacaksın cebinden kaç para bağış yaptığını. O zaman aile vakfı olduğunu anlayacağız" ifadelerini kullandı.

Bursa'da arsa sahibi olmanın tam zamanı! Tarih belli oldu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.