Hava Durumu

Başkan Aktaş'tan ilk müjde! Su ve ulaşıma indirim geliyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, meclis binasında belediye bürokratları ve şirket genel müdürleri, BUSKİ yöneticileriyle bir araya geldi.Aktaş toplantı sonrası yaptığı açıklamada su ve ulaşım ücretlerinde indirim yapmayı planladıklarını müjdeledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2017 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2017 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Aktaş'tan ilk müjde! Su ve ulaşıma indirim geliyor

Başkan Aktaş'ın Ankara Yolu'ndaki meclis binasında gerçekleştirdiği toplantıya160 yönetici katıldı. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Alinur Aktaş özel bir dönemden geçtiklerini,Bursa'nın yönetimine dair 'Acil Eylem Planı' oluşturduklarını ve alınan kararları ilgili yöneticilere tebliğ ettiklerini aktardı.

Yakın zamanda bu kararları Bursa halkıyla da paylaşacaklarını kaydeden Başkan Aktaş, para, personel ve proje yönetimi arasındaki ilişkiyi doğru kurarak bundan sonra Bursalıların yüzünü güldürecek çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

SU VE ULAŞIM FİYATLARINA DÜZENLEME

Başkan Aktaş, açıklamasında, ulaşım ve su maliyetlerine bu ay sonuna kadar bir düzenleme getireceklerini müjdeledi. Kamuoyunda bu konulara ait bir beklenti olduğunu anlatan Başkan Aktaş, "Önceliğimiz ulaşım, bunu açıkça söyleyebilirim. Bursa, bunu yıllardır konuşuyor ve burada sıkıntılı bir durum söz konusu. Ulaşımla alakalı ek neler yapabiliriz, bunu planlıyoruz. Toplu ulaşım ile su ücretlerinin maliyetiyle alakalı kamuoyunda beklentiler var. Takdir edersiniz ki bütçe dahilinde bu sıkıntıların çözümlenmesi gerekiyor. İnşallah ay sonu itibariyle yapacağımız toplantıyla kafalardaki soru işaretlerini bertaraf etmiş olacağız" şeklinde konuştu.

"TEK DERDİMİZ BURSA"

Başkan Aktaş, hizmetleri ifa ederken tek dertlerinin, heyecanlarının Bursa olduğunu belirtti. Şehri daha yaşanabilir ve verimli kılmak için gereken tüm tedbirleri alacaklarını söyleyen Başkan Aktaş, "İnsanların rahat rahat işine, gezmeye gittiği, bahçeye çıktığı, çok rahat ulaşım sağlayabildiği bir Bursa planlıyoruz. Beraberinde adıyla özdeşleşmiş Yeşil Bursa istiyoruz. Diğer tüm alanlarda, sosyal, kültürel, alt yapı, üst yapı yatırımlarında 17 ilçesiyle beraber, birlik ve bütünlük içerisinde bir şehir hayal ediyoruz. Çünkü konuştuğumuz şehir sıradan bir şehir değil. Sorumluluğumuz büyük. Bunu çerçevelemeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerden de brifing almaya devam eden Başkan Aktaş, sunumlar sonlarında acil eylem planını da açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.