Hava Durumu

Başkan Aktaş'tan terminal sözü!

Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Alinur Aktaş, terminal girişindeki trafik sıkışıklığının yapılacak düzenlemelerle en fazla 10 gün içinde çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Aktaş'tan terminal sözü!

Burulaş Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte terminale gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, esnafın taleplerini dinledi. Bursa Otogar Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Ataş, terminalde yaşanan sıkıntılarla ilgili Aktaş'a bir dosya sundu ve cami inşaatının tamamlanması, yüksek olan giderler ile alışveriş merkezi yüzünden terminal girişinde yaşanan trafik sıkışıklığının öncelikli sorunlar olduğunu dile getirdi.

Toplumun büyük bir kesiminin hizmet aldığı terminalin temiz ve kaliteli olmasını arzu ettiklerini dile getiren Aktaş, "Terminalin herkesin memnuniyetinin üst seviyede olduğu bir mekan olmasını istiyoruz. Esnafımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda eksikleri tespit ettik. Nihayetinde bu tür toplantılar onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemek için iyi bir bahane. Sorunları bizatihi yerinde tespit ediyoruz. Genel giderlerin fazla olduğuna dair şikayet var. Hepsi değerlendirilecek ve inşallah kendilerine yardımcı olunacak" dedi.

Başkan Aktaş şöyle devam etti: "Alışveriş merkezi tarafında kalan terminal girişindeki trafik sıkışıklığını yapacağımız düzenlemelerle bir hafta-10 gün içinde bitirmiş olacağız. Yaptığımız toplantı ve aldığımız kararların hem esnafımıza hem de Bursa'mıza hayırlı olmasını diliyorum." Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla yaptırılan terminal camii inşaatını da inceleyen Başkan Aktaş, inşaatın bir an önce bitirilmesi ve ramazan ayına yetiştirilmesi yönünde talimat verdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.