Hava Durumu

Başkan Ali Ay: 'Burası Bursa, hoş karşılanmaz'

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Teknik Direktör Paul Le Guen'in, Tudor'la yollarını ayıran Galatasaray'ın başına geçeceği yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. "Herkes kendi kendine gelin-güvey oluyor" diyen Başkan Ay, "Burası Bursa ve burada bu tür söylentiler hiç hoş karşılanmaz" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Ali Ay: 'Burası Bursa, hoş karşılanmaz'

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Fransız teknik direktör Paul Le Guen'in, Igor Tudor'la yollarını ayıran Galatasaray'ın başına geçeceği yönündeki iddiaları değerlendirdi.  Söz konusu haberler karşısında kendisinin sadece gülmekle yetindiğini ifade eden Başkan Ay,  "Herkes kendi kendine gelin-güvey oluyor. Öncelikle Le Guen şu an Bursaspor'un sözleşmeli teknik direktörüdür. Hocamızla sezon başında 2 yıllık sözleşme imzaladık. Daha da 1,5 yıllık sözleşmemiz mevcut" diye konuştu.

DAHA YAPACAK İŞLERİMİZ VAR

Ay, sözleşmesi süren bir teknik adamla ilgili başka takıma gideceği yönündeki söylentilerin hiç hoş olmadığını dile getirerek, "Le Guen Bursa'dan ve Bursaspor'dan memnun. Biz de hocamızdan memnunuz. Kimse dedikodulara itibar etmesin. Altını çizerek söylüyorum ki; Le Guen'in Bursa'dan ayrılma gibi bir düşüncesi de bulunmuyor. Biz hocamızla sezon başında bir planlama yaptık ve o planlama çerçevesinde yolumuza devam ediyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Biz geleceğin takımını kurmak için çalışırken bu tür söylentiler bizi yolumuzdan edemez. Burası Bursa ve burada bu tür söylentiler hiç hoş karşılanmaz" ifadelerini kullandı.

TRANSFER OLACAK MI?

Başkan Ay, ara transfer dönemi için de çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayarak, takıma katkı yapacak oyuncuları kadrolarına dahil etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.