Hava Durumu

Başkan Altepe'den flaş açıklama! 'Hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz'

Bursa'daki bir açılışa katılan Belediye Başkanı Recep Altepe, çok önemli açıklamalarda bulundu. İstifası istenen Altepe'nin, "Sizler bizi hizmet için seçtiniz. Bizler de hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz" sözleri şok etkisi yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Altepe'den flaş açıklama! 'Hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz'

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyayla Havuzlu Sokak Camii'ne kazandırılan ek hizmet binası, tuvaletler, abdest alma yerleri ve çevre düzenlemesi hizmete açıldı.  Başkan Recep Altepe'nin törendeki konuşmaları dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanları arasında yer alan Recep Altepe,  son birkaç haftadır en çok konuşulan isimlerden biri...

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in görevi bırakmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıktan açığa verdiği mesajlarla bazı belediye başkanlarını istifaya çağırdı.

Şu anda en çok merak edilen isimler,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe... Türkiye siyaseti adeta bu iki isme kilitlendi.

Melih Gökçek'in direndiği, istifa ederse sıranın Altepe'ye geleceği yönünde iddialar da var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sırbistan dönüşünde Gökçek'le ilgili konunun konuşulduğu esnada sorunlu iller arasında Bursa'nın da olduğunu söylemesi, tüm gözleri Altepe'ye çevirdi.

Peki Altepe istifa edecek mi?

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Başkan Altepe'den flaş bir açıklama geldi. Törende konuşan Altepe, "Hizmet için buradayız. Sizler bizi hizmet için seçtiniz. Bizler de hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Sizler desteklediğiniz müddetçe, bizler de burada olduğumuz müddetçe bu hizmetler devam edecek. Destek sizden hizmet bizden" dedi. Altepe'nin bu sözleri kafaları karıştırdı...

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.