Hava Durumu

Başkan Bozbey'den önemli mesaj: Engelliler için projeler üretmeliyiz

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü'nü ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey, "Karma eğitime karşı değiliz ancak engelli bireylerin de yeterli eğitimi alması gerek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2018 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2018 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Bozbey'den önemli mesaj:  Engelliler için projeler üretmeliyiz

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, BUGES'i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Bozbey, "Engellilerin sorunlarının bir güne sığdırılması doğru değil. Onların, eşit yurttaş ilkesi çerçevesinde her alandan faydalanmalarına olanak sağlamak gerekiyor. Onların da özgür bireyler olarak her alanda ulaşabilir olması için projeler üretmeliyiz. Engellilerimize yönelik farkındalığı artırmak adına çalışmaları toplumun her yerine yaymak zorundayız. Engelli çocuklarımızın eğitimine de gereken hassasiyeti göstermemiz gerek. Karma eğitime karşı değiliz ancak engelli bireylerin de yeterli eğitimi alması gerek. Yaşamı engellilerle ortak paylaşmalıyız" dedi. 
Görme engelli sporcularla satranç oynayan Başkan Bozbey'in, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı da stüdyoda kaydedildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.