Hava Durumu

Başkan Dündar Tarihi Çarşı'da... 'Esnafın direncini arttırmak istiyoruz'

Bursa'da Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesini gezip esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, "Yeniden Osmangazi Belediye Başkanı seçilirsem, çarşımızı güzelleştirmek, esnafın çalışma şartlarını iyileştirmek için hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2019 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2019 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Dündar Tarihi Çarşı'da... 'Esnafın direncini arttırmak istiyoruz'

Bakırcılar Çarşısı'ndan başladığı çarşı gezisinde sırayla Alt Çarşı ve Uzun Çarşı'yı gezen Dündar, vatandaş ve esnaftan büyük ilgi gördü. Dükkan ve tezgahları gezerek esnafa hayırlı işler dileyen Dündar, uzun uzun sohbet ettiği esnafın sıkıntılarını dinledi. Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki gerek ticari gerekse de turistik hareketliliği arttırmak adına çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Dündar, sıkıntılar hakkında esnaf ile fikir alışverişinde bulundu. 

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin Bursa ekonomisinin kalbinin attığı yer olduğunu ifade eden Başkan Dündar, "Burası, aynı zamanda kent ve ülke turizmi açısından da büyük önem taşıyor. Bizler, ahilik kültürü ile bugünlere geldik. Atalarımızdan gelen felsefeyi ve anlayışımızı da devam ettiriyoruz. Bölge esnafı son yıllarda alışveriş merkezlerinden dolayı sıkıntılar yaşadı. Bizler yaptığımız yatırımlarla ve hizmetlerle esnafımızın alış veriş merkezlerine karşı direncini arttırmak istiyoruz. Gayretimiz esnafımızı hak ettiği yere taşımak. Esnafımızla sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sıkıntıların çözümü konusunda bize teklifte bulunuyorlar. Bizde talepleri doğrultusunda hizmet üretiyoruz. Allah nasip eder yeniden Osmangazi Belediye Başkanı seçilirsem, çarşımız güzelleştirmek, esnafımızın da çalışma şartlarını iyileştirmek adına hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.