Hava Durumu

Başkan Erdem'den kadın derneklerine destek: Örnek işler yapacağız

Nilüfer'deki kadın derneklerinin üyeleriyle Ürünlü'de bir araya gelen Başkan Turgay Erdem, kadın dernekleriyle birlikte hareket ederek, örnek işler yapacaklarını, Nilüfer'i turizm şehri haline getireceklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2019 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2019 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Erdem'den kadın derneklerine destek: Örnek işler yapacağız

Nilüfer'deki kadın dernekleri, aralarındaki birlik ve dayanışmayı artırmak için sık sık bir araya geliyor. Bu kez Ürünlü Kadın Dayanışma Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız da katıldı.

Kadın derneklerinin üyeleriyle sohbet eden Başkan Turgay Erdem, önemli mesajlar da verdi. Kadın dernekleriyle birlikte hareket ederek, önemli çalışmalar yürüteceklerini belirten Başkan Erdem, mekânı olmayan derneklere desteklerini sürdürdüklerini, yer konusunda kısa zamanda sonuçlar alınacağını ifade etti.

Erdem, "Merkezdeki kadın derneklerinin birçoğuna bu binaları teslim ettik. Köylerin her birinde de çalışmalarınızı sürdüreceğiniz mekânlar oluşturacağız. Yapacağınız sağlıklı ürünlerle insanları, köylerinizde buluşturmak için çalışmalar yapacağız. Nilüfer'i bir turizm şehri hâline getireceğiz. Derneklerin, kadınların ürettiği ürünleri pazarlayarak, insanlara ulaştırmasını istiyoruz. Bu yönde de çalışmalarımız bütün hızıyla sürüyor. Birlikte çalışarak, örnek işler yapacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer'deki kadın derneklerinin tamamını kendi mahallelerinde ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.