Hava Durumu

Başkan Erdem'den Nilüfer'in sultanlarına kutlama ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Turgay Erdem, sezonu 5. sırada bitirerek, Türkiye'yi CEV Volleyball Challenge Cup'ta temsil etme hakkını kazanan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ve teknik ekibi ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Erdem'den Nilüfer'in sultanlarına kutlama ziyareti

Voleybolda, misli.com Sultanlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren ve lig etabını 5. sırada bitiren Nilüfer Belediyespor, playoff 5.'lik serisi ikinci maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek sezonu 5. sırada bitirdi ve CEV Challenge Kupası'na katılma hakkı elde etti. Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek olan Nilüfer'in sultanları, büyük sevinç ve gurur yaşattı.

Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Turgay Erdem de Nilüfer ekibini ziyaret ederek hem voleybolcuları hem de teknik ekibi kutladı. Erdem, elde edilen başarının gurur verici olduğunu belirtti. Başkan Erdem "Zorlu bir sezonda mücadeleleriyle takımımızı Avrupa'ya taşıdılar. Hepsini tek tek tebrik ediyor ve kutluyorum. Bize büyük sevinç yaşattılar. Nilüfer Belediyespor olarak önümüzdeki sezona daha sıkı hazırlanarak başarımızı CEV Volleyball Challenge Cup'ta da sürdüreceğiz" dedi. Başkan Erdem takımda yeni transferler de olduğunu belirterek "Bizimle devam edecek ve takımdan ayrılacak sporcularımız var. Herkese spor yaşamında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.