Hava Durumu

Başkan Kurtulan: 'Tarımla gelişeceğiz'

Mustafakemalpaşa'ya değer katacak yatırımları bir bir hayata geçiren Başkan Kurtulan, "İdeallerimiz ve hayallerimizi hayata geçirdik. İlçemizi tarım ve tarımsal sanayi ile geliştireceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2018 06:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2018 06:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Kurtulan: 'Tarımla gelişeceğiz'

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şadi  Kurtulan ve belediye bürokratlarından Cem Cebe, Erol  Pektez ile basın birimi sorumlularından oluşan bir heyet YeniDönem Gazetesi'ni ziyaret etti. 

Mustafakemalpaşa'nın geçirdiği dönüşümle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, "9 yıldır görev yapıyorum. İdeallerimiz ve hayallerimiz vardı. Hayata geçirdik. Altyapı sorunumuzu tamamen çözmek üzereyiz. İlçemizin su sorunu bitecek. 6 bin 600 ton olan su kapasitesini 21 bin tona çıkarıyoruz. Tarım ve hayvancılığa yatırım yapıyoruz Biz tarım ve tarımsal sanayi ile büyüyeceğiz" dedi.

DEĞER KATACAK

Mustafakemalpaşa'da 20097dan buyana çevre mücadelesine de öncülük eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, uzun yıllardır kan kaybeden ilçeye değer katacak yatırımları hayata geçiyor. Başkan Kurtulan'ın, Mustafakemalpaşa'yı ortadan ikiye ayıran Kirmasti çayı üzerine kurmayı planladığı üçüncü köprü hem ilçeye değer katacak hem de trafik akışını rahatlatacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.