Hava Durumu

Başkan Özkan'dan Karacabey halkına teşekkür mesajı: 'İstikrar kazandı'

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yeniden belediye başkanı seçilen Ali Özkan, halkın seçimlerde üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini belirtip, "Karacabey'de samimiyet, tevazu, hizmet ve istikrar kazandı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2019 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2019 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Özkan'dan Karacabey halkına teşekkür mesajı: 'İstikrar kazandı'

Karacabeylilerin yerel seçimlerde üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini aktaran Özkan, ilçede gönül belediyeciliğinin kazandığını, 'benzersiz kent' hedefi doğrultusunda da vakit kaybetmeden çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Karacabey'de, belediye başkanlığını yeniden kazanan Cumhur İttifakı'nın AK Parti adayı Ali Özkan, seçimlerde kendisine ve Cumhur İttifakı'na verilen destek dolayı tüm Karacabey halkına teşekkür etti. Ülke olarak, sağduyu ve sorumluluk bilinciyle bir seçimi daha geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Özkan, demokratik bir ortamda gerçekleşen Karacabey seçimlerinde de sandığa katılımın yüksek olduğunu anımsattı. Karacabeylilerin yerel seçimlerde üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini aktaran Özkan, ilçede gönül belediyeciliğinin kazandığını, 'benzersiz kent' hedefi doğrultusunda da vakit kaybetmeden çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. 

"DEMOKRASİ SINAVINI BAŞARIYLA VERDİK"

"Karacabey'de samimiyet, tevazu, hizmet ve istikrar kazandı" diyen Ali Özkan, "Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha demokrasi sınavını başarıyla verdi. Karacabeyli vatandaşlarımız da teveccüh göstererek, bu seçimde bizlere güvendi ve istikrarın sürmesini istedi. Oynanan sayısız kirli oyuna rağmen Karacabey yine büyüklüğünü gösterdi ve sağduyuyla hareket etti. Şimdi vakit, herkesin başkanı olma vakti. Şahsımı yeniden belediye başkanlığına layık gören ve desteğini esirgemen tüm Karacabeylilere şükranlarımı sunuyorum. Büyük Karacabey için benzersiz kent hedefimiz için yeni projelerimizi sırasıyla devreye almaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de Allah'ın izniyle, Karacabey'i Karacabeylilerle birlikte yönetmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bursa'da ticarete atılmak isteyenler... Bakmadan geçmeyin!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.