Hava Durumu

Başkan Turgay Erdem, FSM'deki boş arazi için düğmeye basıyor!

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bulunan ve 3 kuruma ait olan araziye hastane yapılması gerektiğini kaydeden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Buna karar verecek olan tek kişi, Bursa Büyükşehir Belediyesi. Kentsel tasarım proje yarışması başlatılarak ortak akılla bir şeyler yapılabilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2019 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2019 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Turgay Erdem, FSM'deki boş arazi için düğmeye basıyor!

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bulunan hastane alanının 3 kuruma ait olduğu için atıl vaziyette durduğunu belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Sağlık Bakanlığı, Milli Emlak ve Vakıflar'a ait olduğunu biliyoruz. Hastane yapılmayacağı daha önce açıklandı. Ancak Bursa İl Sağlık Müdürlüğü bir bina inşa etti. Bu alan için bütün kurumlar bir araya getirilerek, toplu kentsel tasarım projesi hazırlanmalıdır. Diğer kurumların da hakları ne ise verilmelidir" diye konuştu. 

Meydan veya ticari alanların yapılabileceğini belirten Erdem, "2 tane okul var. Eğer gerekiyorsa başka yere taşıyarak daha büyük alanda güzel işlere imza atılabilir. Buna karar verecek olan tek kişi, Bursa Büyükşehir Belediyesidir. Kentsel tasarım proje yarışması başlatılarak ortak akılla bir şeyler yapılabilir. Hisselerin daha sonra ayrılması planlanması kolay. Milli Emlak, Sağlık Bakanlığı ve Vakıflar var. Bizim bu teklifimizin üzerinden çok geçti. Bununla ilgili yine çalışmalarımızı Büyükşehir'e ileteceğiz" şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.