Hava Durumu

Başkan Türkyılmaz: Gönül kapılarımız her zaman Mudanyalılara açık olacak

Mudanya'da sıkılmadık el bırakmayan Başkan Hayri Türkyılmaz "Gönül kapılarımız her zaman Mudanyalılara açık olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2019 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2019 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Türkyılmaz: Gönül kapılarımız her zaman Mudanyalılara açık olacak

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hizmetlerin daha sağlıklı gerçekleştirilmesi amacıyla esnaf ve vatandaşla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Türkyılmaz eşi Gülbahar Türkyılmaz ile birlikte bu kez İskele Meydanı ile İpar Caddesi'ni kapsayan bağlantılı sokaklarda bulunan esnaf ve vatandaşla buluştu.

Mudanyalıların büyük bir sevgiyle karşıladığı Türkyılmaz, "Mudanya'mızın güler yüzlü insanlarından aldığımız bu enerjiyle her gün yorulmadan çalışıyoruz. Hemşerilerimden aldığımız güven ve sevgiyle hizmetlerimizi bir adım öteye taşımaya gayret ediyoruz. Göreve geldiğimizde asıl mesele, halkla aramızdaki bütün engellerin ortadan kaldırılmasıydı. Yalnızca kapımızı kaldırmadık, gönül kapılarımızı da Mudanyalılara açtık. Çünkü biz birlikte Mudanya'yız. Bizde herkese yetecek kadar sevgi var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Mudanyalı hemşerilerimin her zaman yanında olacağım" diye konuştu.

Gündüz esnafla buluşan Başkan Türkyılmaz, akşam ise Ömerbey Mahallesi Özcan Sitesi'nde Ali Rıza Şen'in evine misafir olarak, site sakinlerinin taleplerini dinledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.