Hava Durumu

Başkan Yılmaz: Yıldırım'da çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki tüm parkların bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2020 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2020 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Yılmaz: Yıldırım'da çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz

Yıldırım Belediyesi, parklarda yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara daha keyifli ve rahat vakit geçirecekleri yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir yandan park ve yeşil alanlardaki çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına devam ederken diğer yandan da oyun ve spor ekipmanlarının bakımlarını yaparak, eskiyenleri yenileri ile değiştiriyor. İlçe genelindeki parklarda eskiyen, yıpranan, kırılan oyun gruplarında yenileme ve onarım çalışmaları gerçekleştiren ekipler, kauçuk zemin uygulamasıyla da çocukların yaralanmasının önüne geçiyor. Parklarda yeşil alan miktarını da artıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çocuklar oyun oynayarak yeni dostlar edinirken, ebeveynlerin dinlenmesi için parklara bank, pergola gibi ekipmanlar da yerleştiriyor.

PARKLAR ÇOCUKLARLA GÜZEL

İlçedeki çocuk parklarının bakımının yapılması için hassas çalışmalar yürüttüklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Belediye olarak ekiplerimizle birlikte çocuk oyun parklarımızda rutin bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki bir parkta salıncağın zinciri koptuğunda, kaydırağın merdiveni kırıldığında, minik yürekler kendi oyuncağı bozulmuş gibi üzülecek. Biz de içerisinde masumiyet, iyilik ve sevgi gibi duygular barındıran, kötülüğe yer vermeyen minik kalplerin kırılmaması, yavrularımızın yüzlerinin her daim gülmesi için titiz çalışmalar yapıyoruz.

Yıpranan çocuk oyun ve spor ekipmanlarının bakımını yapıyor, eskiyenleri yenileri ile değiştiriyoruz. Çocuklarımızın düşüp yaralanmamaları adına parklarımızda kauçuk zemin uygulaması yapıyoruz. Vatandaşlarımızı da çocuk oyun gruplarına zarar vermemeleri hususunda duyarlı davranmaya, kendi çocuklarını, kardeşlerini üzmemeye davet ediyorum. Yıldırım'da çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.