Hava Durumu

Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği dizi Bursa'da çekilecek

Fatih Sultan Mehmet'in hayatını konu alan dizi Bursa'da çekiliyor. Dizi ekibi savaş sahnelerinin çekileceği Karacabey'de incelemelerde bulundu. Dizide Fatih'i Kenan İmirzalıoğlu canlandıracak.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2017 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2017 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği dizi Bursa'da çekilecek

O3 Medya tarafından yeni sezonda ekranda yer alması planlanan ve ünlü oyuncuların yer alacağı Fatih Sultan Mehmet'in hayatını konu alacak dizi için Karacabey plato olacak. Ünlü dizilerin yönetmenliğini üstlenen Altan Dönmez, görüntü yönetmenleri, prodüksiyon ekibi ve senaristler Karacabey doğasında keşif turuna çıktı. Gelen ekip arasında dikkat çeken bir diğer isim ise at eğitimcisi İngiliz Jason White oldu. White, özellikle Harry Potter, Titanların Savaşı ve Da Vinci Şifresi gibi beyaz perdede unutulmazlar listesine adına yazan filmlerin kamera arkasında yer almış bir isim.

Karacabey Belediyesi tarafından desteklenen proje için yapılan keşfin ardından Karacabey'den memnun ayrılan set ekibi, dizinin özellikle savaş sahnelerinin önemli bir kısmını Karacabey'de çekmeyi planladıklarını ifade etti. Ekibi ise doğa fotoğrafçısı ve belediye personeli Alper Tüydeş gezdirdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Bizler bu tarz çalışmaları destekliyoruz. Beyaz perde sonuç itibariyle en etkili dikkat çekme yönetmenlerinden biri. Bu anlamda yapımcıların önüne adeta kırmızı halı seriyoruz. Ayrıca Ulubatlı Hasan gibi bir yiğidin doğduğu bu topraklarda, Fatih Sultan Mehmet'in canlandırılması da bizim için ayrı bir mutluluktur'' dedi.

BAŞROLDE KENAN İMİRZALIOĞLU

Fatih'i ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu canlandıracak. Oyuncunun rol için sakallarını uzatmaya başladı. Dönemin ruhunu yakalamaya çalışan ekip özellikle dekor konusunda oldukça zorlu bir çalışma yürütüyor.

Dizide başka kimlerin rol alacağı ise büyük bir merak konusu oldu. Proje için Tuba Büyüküstün'ün de adının geçtiği gündeme gelmiş, Büyüküstün'ün sıcak baktığı ifade edilmişti.

Uzun bir aradan sonra Kenan İmirzalıoğlu'nun tekrar ekranlara dönmesi heyecanla beklenirken, Karadayı'dan sonra başka dizi projesinde rol almayan ünlü oyuncunun Fatih için bölüm başı 145 bin TL alacağı da medyanın gündemine gelmişti. Osmanlı tarihinin bir bölümünün anlatılacağı dizide oynayacak olan Kenan İmirzalıoğlu'nun 42 yaşında olması da başka bir polemik konusu olmuştu. Fatih'i daha genç birinin oynaması gerektiği kimi haberlerde yer alırken İmirzalıoğlu, rolü için hem sakal bırakıp hem de kilo vermeye başlamış bile.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.