Hava Durumu

Batı Trakya Türklerinin gurur gecesi

Batı Trakya Türkleri Dayanıma Derneği Bursa Şubesi, Mercure Hotel'de düzenlenen özel gecede etkinliklerine sponsor olanlara teşekkür plaketi takdim etti. 

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Batı Trakya Türklerinin gurur gecesi

Onuralp Özalp

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi (BTTDD), Mercure Hotel'de düzenlediği davetle, 18. Batı Trakya Panayırı'nın ve 12. Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası'nın sponsorlarına teşekkür plaketi takdim etti. Programa, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Yunus Şahin, Yıldırım Belediye Başkan Vekili Şemsettin Hacıoğlu, Göç İdaresi Bursa İl Müdürü Aydın Ağzıkuru, Bursa İl Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tevfik Topçu, Kutlucan Holdin Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kutlucan başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim katıldı. 

BİRÇOK SORUNU ÇÖZDÜK

Programın açılış konuşmasını yapan BTTDD Bursa Şube Başkanı Uzman Dr. Ali Eminlatif, katılımcılara ve etkinliklere destek veren sponsorlara teşekkür etti. Dr. Emin Latif, "Panayır geleneğimiz, özellikle yöresel  lezzetlerimizin ve kıyafetlerimizin korunmasında, gelecek nesillere aktarılmasında önemli rol üstlenmektedir. Bu nedenle, özel teşekkürü hak eden kurumlar var. Panayırımızı başlatan derneğimizin eski başkanlarından Mustafa Dündar, Yağlı Güreş Şampiyonasına resmiyet kazandıran Ahmet Koç, hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Ayrıca Derneğimizin Kurucusu Şükrü Şenkaya'nın ortağı ve derneğimizin ilk üyelerinden Devlet eski Bakanı Sayın Cavit Çağlar'a ayrı bir parantez açarak teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca bu süreçte yanımızda bulunan Sağlık ve Çalışma eski Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun destekleriyle ana vatanda birçok önemli sorun çözüldü. Süresiz ikametgah izni, vatandaşlık, SGK bunların başında geliyor" diye konuştu.

SIRTIMIZ YERE GELMEZ

BTDD Genel Başkanı Necmettin Hüseyin ise katılım ve destek veren herkese teşekkür ederek, "Bu kadar çok sponsoru olan derneğin hiçbir zaman sırtının yere gelemeyeceğini hepimiz biliyoruz" dedi. Hüseyin, son 2 yıllık süreçte derneğin üye sayısını dörtte bir oranında arttırdıklarını vurgulayarak, "Gördük ki çalışmalar yapıldığı sürece derneğimizde büyüme ve gelişmeyi sağladık. Bu kurumun gerektiği zaman gerekliliklerin yerine getirebiliyor, sorunları çözebiliyor olması bizim gelişmemizde önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum. Tabii bunu sizin destekleriniz sayesinde sağlayabiliyoruz.  Bu yüzden desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Program daha sonra derneğin sponsorlarına takdim edilen plaket töreniyle son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.