Hava Durumu

BBP lideri Destici'den olay sözler: 100 bin Ermeni'yi sınır dışı edelim

BBP lideri Mustafa Destici, Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili, "Macron değil, bütün dünya birleşse bunu kabul ettiremez" dedi. Macron'un 24 Nisan'ı 'Ermeni soykırımını anma günü' ilan etmesini eleştiren Destici,  "Ermenistan'dan kaçak olarak ülkemize gelip karnını doyuran 100 bin Ermeni var. Bunları sınır dışı edelim" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2019 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2019 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BBP lideri Destici'den olay sözler: 100 bin Ermeni'yi sınır dışı edelim

BBP Genel Başkanı Destici, partisinin Eskişehir'in Sivrihisar Belediye Başkan adayı Mehmet Çini'nin tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un 1915 olaylarıyla ilgili açıklaması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fransa'nın soykırımcı aramasına gerek olmadığını söyleyen Destici, "Aynaya bakın. O aynada kendinizi görürsünüz. Fildişi Sahilleri'nde kendinizi görürsünüz. Nijer'de, Fas'ta, Tunus'ta, Cezayir'de kendinizi görürsünüz. Bu Müslüman Türk milleti tarihin hiçbir döneminde asla hiçbir millete ne soykırım ne de katliam yapmıştır. İslam inancımız bunu reddeder ama sizin tarihiniz soykırımlarla dolu" ifadelerini kullandı.

Destici, Fransa'nın Türk milletine laf söyleme hakkının olmadığını belirtti.

Genel Başkanımız Mustafa Destici, "Bugün Ermenistan'dan kaçak olarak ülkemize gelip karnını doyuran 100 bin Ermeni var. Ben diyorum ki bunları sınır dışı edelim. Bunlar bir taraftan Türkiye aleyhine lobi gerçekleştiriyor, bir taraftan da biz bunları besliyoruz."

Ermeni soykırımı iddialarını reddeden Destici, "Macron değil, bütün dünya birleşse bunu kabul ettiremez" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

'DAHA DÜN KANUNİ'NİN ETEĞİNİ ÖPÜP YARDIM İSTİYORDUNUZ'

"Siz kimsiniz? Sen önce kendi soykırımlarının hesabını ver. Sen Cezayir'de 2 milyon Müslümanın ölümüne sebep oldun. Sen Ruanda'da darbeyi destekledin, 800 bin masum insan hayatını kaybetti. Sen önce bunların hesabını ver. Siz daha dün Kanuni'nin eteğini öpüp yardım istiyordunuz. Sen kimsin de bu millete racon kesiyorsun, Ermeni soykırımı yapıldığını iddia ediyorsun. Bunu reddediyoruz. Kabul etmiyoruz. Macron değil, bütün dünya birleşse bunu kabul ettiremez. Bu büyük bir yalandır. Bugün Ermenistan'dan kaçak olarak ülkemize gelip karnını doyuran 100 bin Ermeni var. Ben diyorum ki bunları sınır dışı edelim. Bunlar bir taraftan Türkiye aleyhine lobi gerçekleştiriyor, bir taraftan da biz bunları besliyoruz. CHP zihniyetinde olanlar ya da siyonist emperyalistlerin Türkiye'deki maşaları hep Suriyeli mültecileri gündeme getiriyorlar ama Ermeni kaçaklarını hiç gündeme getirmiyorlar. Getirmezler çünkü akrabaları onlar. Bizler her şeyin bilincindeyiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.