Hava Durumu

'Bedelini ağır öderler' demişti! Erdoğan harekete geçiyor...

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yeni parti kurma hazırlığında olan Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül'ün memleketlerine gideceğini ve iki ismi buralardan hedef alacağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2019 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2019 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Bedelini ağır öderler' demişti! Erdoğan harekete geçiyor...

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yeni partiler kuracakları iddia edilen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'a karşı harekete geçtiğini yazdı.

"Erdoğan neden o iki ile gidiyor?" başlığıyla yayımlanan yazısında, Erdoğan için "Abdullah Gül-Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na karşı kılıcı çekmiş durumda" ifadesini kullanan Selvi, "Erdoğan, Kurban Bayramı'ndan sonra yeni partilere karşı harekete geçiyor. Konya ve Kayseri'yi ziyaret edecek. Konya Davutoğlu'nun, Kayseri Abdullah Gül'ün memleketi. Davutoğlu ve Gül'ü memleketlerinde hedef alacak." diye yazdı.  

Erdoğan'ın İl Başkanları toplantısında "Birileri parti kuruyormuş, hiç bunları kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler" açıklamasını hatırlatan Selvi "Biz ne dersek diyelim tarih tekerrür ediyor, bize ise izlemek ve dersler çıkarmak düşüyor." dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.