Hava Durumu

Bekir Bozdağ: Emekli maaşları bayramdan önce ödenecek

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada emeklilerin maaşlarının bayramdan önce ödeneceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2017 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2017 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bekir Bozdağ: Emekli maaşları bayramdan önce ödenecek

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 14.40'ta başladı.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatilinin 10 güne uzatıldığını duyurdu.

Hükümet Sözcüsü Bozdağ şunları ifade etti:

"Bakanlar Kurulumuz, yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı, vatandaşlarımızın bu bayramlar vesilesiyle aile ziyaretleri, turizm sektörünün canlanması ve ticari hayatın olumlu etkilenmesi ihtimallerini değerlendirerek, vatandaşlarımızın rahat bir şekilde bayramlarını idrak etmeleri maksadıyla Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'na tekabül, tekaddüm eden günleri ve ara gün olan yarım günün idari izinli olmasına karar vermiştir. Buna göre, 28 Ağustos Pazartesi, 29 Ağustos Salı günleri tam gün, 31 Ağustos Perşembe günü yarım gün idari izinli sayılmasına karar vermiştir."

Bekir Bozdağ, emekli sandığı emeklilerinin maaşlarının ödemesinin bayram öncesine çekilmesine karar verildiğini açıkladı.

Bozdağ, "30 Ağustos davetiyelerinde Türkiye Cumhurbaşkanı ifadesi daha önceki dönemlerde de kullanılmıştır" diye konuştu.

Bozdağ, köprü ve otoyolların 30 Ağustos-5 Eylül arası ücretsiz olacağını da ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.