Hava Durumu

Bendeniz son hali ile şaşırttı! Kendini dünyaca ünlü isme benzetti

Koronavirüs pandemisi nedeniyle sahne alamayan ünlü şarkıcı Bendeniz, sosyal medyaya ağırlık ve daha da aktif olarak paylaşım yapamaya başladı. 90'ların yıldız isimlerinden Bendeniz, son paylaşımı ile dikkat çekti. Paylaşımına 'Bu saçları kesmeli mi uzatmalı mı?' notunu eklediği fotoğrafının üzerine 'Saçlarım yüzünden gitgide M.J benzemeye başladım' diyerek kendisini dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson'a benzetti. Sosyal medya kullanıcıları Bendeniz'in paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2021 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2021 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bendeniz son hali ile şaşırttı! Kendini dünyaca ünlü isme benzetti

90'lı yılların en popüler isimlerinden olan her yaştan insanın ağzına şarkıları pelesenk olmuş olan Bendeniz, koronavirüs pandemisinden dolayı vaktinin çoğunu evinde geçiriyor. Pandemi sürecinde sosyal medyayı daha da aktif kullanan ünlü şarkıcı Bendeniz, paylaşımlarını da artırdı.

Takipçileri ile etkileşim halinde olan Bendeniz, son paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Bendeniz, paylaşımına 'Bu saçları kesmeli mi uzatmalı mı?' notunu eklerken fotoğrafının üstüne yazdığı yazı güldürdü.

Bendeniz, fotoğrafının üzerine 'Saçlarım yüzünden gitgide M.J benzemeye başladım' yazdı. Bendeniz kendini dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson'a benzetti. Ünlü şarkıcının paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Bendeniz geçtiğimiz aylarda yatığı 'Bu dönemde şarkı alan ve söyleyen yok. Ben de şarkılarımı bedava vermiyorum. Her şeyin bir bedeli var. Ama kalbine inandığım arkadaşlarıma ücretsiz veririm. Sektörde gıcık olduğum çok insan var. Onlara tabii böyle bir şey yapmam' açıklaması ile dikkat çekmişti.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.