Hava Durumu

'Beni boşandıktan sonra da seviyorlar'

Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini bitiren Serdar Ortaç, "Boşanmadan önce de seviyordu beni sevenlerim, evli iken de seviyorlardı, boşandıktan sonra da seviyorlar. Sevgi aynı tarzda, değişen bir şey yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2019 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Beni boşandıktan sonra da seviyorlar'

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini bitiren Serdar Ortaç, Levent'teki stüdyosunda görüntülendi.

Muhabirleri stüdyosuna davet eden başarılı sanatçı, "Millet neler yapmış diye bakıyorum. Bir yandan da şarkı yapmaya çalışıyorum. Piyasada herkes güzel şeyler yapıyor" dedi.

Son dönemde rap müziğin yükselişi ile ilgili olarak, "Rap müzik de dinliyorum. Ben herkese tamamım. Onlar benimle çalışmak isterse..." ifadelerini kullandı.

Harbiye konseri için ise Ortaç, şunları söyledi:

Harbiye konserine dört gün kaldı. Harbiye'de 25-30 senedir çıkıyorum. Ekibimizin dans şovu olacak. Yeni bir çalışma üzerindeyim.

'İki deli bir araya gelmemeliydi' lafı espriden başka bir şey değildir.

Boşanmadan önce de seviyordu beni sevenlerim, evli iken de seviyorlardı, boşandıktan sonra da seviyorlar. Sevgi aynı tarzda, değişen bir şey yok.

Yaz bitti, tatil yapmadım. Tatil yapmak için vaktim yok. Yaptığım kadar tatil yeter. Kardeşimin durumu daha iyiye gidiyor. Tam sağlığına kavuşmadı. Dua ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.