Hava Durumu

Beren Saat'ten bomba mesaj: Ben evlenmeye az hevesli taraftım

Beren Saat, eşinin doğum gününü kutlamak için paylaştığı mesajda öyle ifadeler kullandı ki herkes bunu konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2019 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2019 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beren Saat'ten bomba mesaj: Ben evlenmeye az hevesli taraftım

Oyuncu Beren Saat, eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Bir yandan da Doğulu'ya, "Masumiyetini kaybettin, evlenmeyi göreceli olarak az isteyen taraf bendim" dedi. İşte Saat'in aldatılma ve ayrılık imaları da barındıran, takipçilerinin de kafasını karıştıran, ilan-ı aşk mı, veda mektubu mu olduğu tam anlaşılmayan (belki ikisini de içinde barındıran) o doğum günü mesajı...

Beren Saat, eşinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı ve şu açıklamayı paylaştı; "Ben oyun arkadaşımı buldum galiba" dedim bir akşam, gözlerin parlayarak baktın. Gece gitar sesiyle uyandım; bir şarkıya başlamıştın, büyülendim. Biz o şarkıyı beraber bitirirken, aşk şarkısı olduk. Birbirimizin yaralarını öptükçe can arkadaşı olduk.

'NAYLON FOTOĞRAFLARIMIZI AŞK SANANLAR...'

Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı... Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımızı aşk sananlar için bunlar, arkadaşlarımızın gözünden hesapsızca biz işte.

"BEN EVLENMEYE AZ HEVESLİ TARAFTIM"

'Ne zaman boşanacaksınız?' diyorlar sürekli; güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok. Boşanmak işin en kolay kısmı, ben evlenmeye de göre az hevesli taraftım zaten.

Benim için esas olan hep aşktı, aşktır! Bir yastıkta kocamak mı, beraber ölmek mi insanların bir aşkı başarmaktan anladığı bilemiyorum. Oysa sen, ben, babanın gitarı bir yatağın içinde; sonsuz zamanın durakladığı, ömrün tamamlandığı yüz yıllar yaşadık.

"ARTIK İÇİMDE ÖFKE YOK!"

Bu demode romantizmde ortağım olduğun için teşekkür ederim. Sen tabii ki yeni şarkılar yazacaksın. Artık içimde ne öfke, ne en ufak bir pişmanlık; her damla gözyaşıma ziyadesiyle değdin. İyi ki doğdun da, sana aşık oldum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.