Hava Durumu

Beren Saat'ten DJ Maga açıklaması: Evet o fotoğraftaki bendim

Eşi Kenan Doğulu ile evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Beren Saat, geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğrafı ile gündem oldu. Güzel oyuncu, Fransız Dj Maga ile yasak aşk yaşadığı iddialarına bakın ne yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2019 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2019 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beren Saat'ten DJ Maga açıklaması: Evet o fotoğraftaki bendim

Beren Saat yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu ile birlikte Nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aşk -ı Memnu'nun bölümlerinin hala büyük reyting getirmesine, "İlgiden memnunum fakat ben izlemiyorum" dedi.

Son zamanlarda eşi Kenan Doğulu ile sık sık ayrılık haberleri ile gündeme gelen Beren Saat'in bir gece kulübünde dünyaca ünlü Fransız DJ Maga ile görüntülendiği iddia edilmişti. Ünlü oyuncu DJ Maga ile görüntülerinin çıkmasına "Evet o fotoğraftaki bendim" dedi.

Saat, son olarak eşi Kenan Doğulu'nun 45. yaş gününü kutlamak için sosyal medya hesabı üzerinden yazdığı, "Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı" sözleri sorulunca muhabirlere "İyi akşamlar" dileyip uzaklaştı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.