Hava Durumu

Beren Saat ve Kenan Doğulu ilişkisinde flaş gelişme1

Fransız DJ Maga ile adı aşk dedikodularına karışan Beren Saat ve Kenan Doğulu ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2019 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2019 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beren Saat ve Kenan Doğulu ilişkisinde flaş gelişme1

2014 Yılında romantik bir düğünle hayatlarını birleştiren Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliğinde uzun bir süre kara bulutlar gezinmiş, ortaya skandal iddialar atılmıştı. Son olarak Fransız DJ Maga ile görüntülenen Beren Saat'in Doğulu'yu aldattığı, Maga ile aşk yaşadığı konuşuluyordu ki Doğulu ve Saat arasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun boşanma haberlerinin ardından ortaya atılan iddalar herkesin kafasını karıştırmış bir de üstüne Saat'in Doğulu'nun doğum gününde yazdığı not ortalığı iyice karışmıştı. 

Beren Saat'in Kenan Doğulu'nun doğum gününde yazdığı mesajda ''Masumiyetini kaybettin'' demesi Doğulu'nun Saat'i aldattığı yönünde düşündürürken Saat'in DJ Maga ile görüntülenmesi asıl masumiyetini kaybedenin Beren Saat'in olduğunu düşündürüyordu ki yeni gelişme bu iddiaları alt üst etti. 

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa adlı magazin programının haberine göre, Beren Saat ve Kenan Doğulu ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı.  Geçtiğimiz Mayıs ayında Doğulu ile oturduğu evden ayrılarak yalnız yaşamaya başlayan Beren Saat, bir hafta önce yeniden eski evine geri döndü. 

Saat'in yeniden Doğulu ile beraber yaşamasının ardından aşklarının aslında dolu dizgin devam ettiği ortaya çıktı. 

DJ Maga ile hem İstanbul'da hem de Çeşme'de tatil yaparken görüntülenen Beren Saat'in ise Maga ile bir ilişkisinin olmadığı, Fransız Dj'in ünlü oyuncunun arkadaş grubundan biriyle flört ettiği ortaya çıktı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.