Hava Durumu

Beşiktaş'a Alman orta saha!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Alman orta saha oyuncusu Lewis Holtby'yle ilgileniyor. Hamburg'la olan sözleşmesi sona eren Alman futbolcu ile temaslar sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2019 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2019 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beşiktaş'a Alman orta saha!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. 8 Temmuz tarihinde topbaşı yapacak olan siyah-beyazlılarda yönetim, bu tarihe kadar en az 2 ismi kadroya katmanın çalışmalarını yapıyor.Daha önce Khedira'nın gündeme geldiği Beşiktaş'ta, bu futbolcunun maliyetinin yüksek olması nedeniyle başka isimlerle görüşmeler başladı.

Kartal'ın gündemindeki son isim ise Hamburg'la sözleşmesi sona eren Lewis Holtby. 28 yaşındaki Alman orta saha oyuncusunun bonservisi olmaması nedeniyle, Beşiktaş bu futbolcuyu uygun maliyetle kadroya katmak istiyor. Geçtiğimiz sezon Almanya 2. Ligi'nde mücadele eden Hamburg'la lig ve kupada toplam 31 maça çıkan Holtby, 5 gol atıp 6 da asist yapmıştı.

Holtby, 3 kez de Almanya Milli Takımı'nın formasını giydi. Alman futbolcu, 2015 yılında Tottenham'dan Hamburg'a 6.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.