Hava Durumu

Beşiktaş-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş-Galatasaray derbisi için geri sayım başladı. Avrupa'da mücadele eden Beşiktaş ile Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında karşı karşıya gelecek. Peki, Beşiktaş- Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2019 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2019 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beşiktaş-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Galatasaray maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Real Madrid'e 1-0 yenilen Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Braga ile karşılaşacak Beşiktaş'a konuk olacak. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Beşiktaş Galatasaray maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? İşte karşılaşmanın detayları...

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY MAÇI BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Beşiktaş Galatasaray maçı biletlerinin 24 Ekim'de satışa çıkması bekleniyor. Karşılaşmanın biletleri konusunda açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN?

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Beşiktaş - Galatasaray maçı 27 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Vodafone Park'ta heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.