Hava Durumu

Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanında kaybetti

8. haftanın açılış maçında Beşiktaş'ı konuk eden Gençlerbirliği rakibini 2-1 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanında kaybetti

Süper Lig'in 8. Hafta açılış maçında Beşiktaş, Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Beşiktaş santra vuruşu ile başlarken karşılaşmadaki ilk isabetli şut ev sahibi Gençlerbirliği'nden geldi. 3. dakikada Zeki Yavru'nun ceza sahası dışından şutunu kaleci Fabri zorlanmadan tuttu. 13. dakikada sağ kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde Ahmet İlhan ile Fabri çarpışırken sakatlık yaşanmadı.

MURIC SAHNEDE

Mücadelenin 16. Dakikasında gelişen Gençlerbirliği atağında karambol yaşandı ve top Ahmet İlhan'ın önünde kaldı. Ahmet'in kaleye şutunda Vedat Muric topa çizgide dokundu ve Gençlerbirliği 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için yüklenen Beşiktaş'ta sağ kanatta topla buluşan Lens'in şutu, direğin yanından dışarı çıktı. İlerleyen dakikalar gol getirmedi ve ilk yarı Gençlerbirliği'nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

BABEL ATILDI

Beşiktaş ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Lens ve Negredo oyundan çıkarken Quaresma ve Ryan Babel oyuna girdi. Siyah-Beyazlılar'da Ryan Babel, oyuna girdikten iki dakika sonra Ahmet İlhan'a yapmış olduğu hareketin ardından direkt kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

SKORU CENK BELİRLEDİ

73.dakikada Tosic'in hatalı pasında Gençlerbirliği kontratağa çıktı. Scekic'in Rantie'ye aktardığı pasta Pepe araya girse de top Scekic'in önünde kaldı ve skor 2-0 oldu. 79. Dakikada Quaresma'ın sağ kanattan yaptığı ortada Hopf kalesinden çıkarak topu almak istedi ancak başarılı olamadı. Boşta kalan meşin yuvarlağa Caner vurdu, defans topu çizgiden çıkardı. 86. dakikada sağ kanatta topla buluşan Quaresma ceza sahası içine girdi ve yerde kaldı. Hakem Halis Özkahya penaltı ya hükmederken beyaz noktaya gelen Cenk maçın skorunu ilan etti. (2-1)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.