Hava Durumu

Beşiktaş - Monaco UEFA maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde destan yazan ve üst üste 3 galibiyet alan Beşiktaş, Monaco'yu ağırlayacak. Kara Kartal, güçlü rakibini mağlup etmesi durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beşiktaş - Monaco UEFA maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş - Monaco UEFA maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda lider durumda bulunan Beşiktaş bugün Fransa'nın Monaco ekibini konuk edecek. Beşiktaş ile Monaco arasındaki karşılaşma, 1 Kasım Çarşamba (bu akşam) saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak ve Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

ÇIKMAYI GARANTİLEYECEK

Beşiktaş, Monaco yendiği takdirde 2 maç kala gruptan çıkmayı garantileyecek. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 3 maçını kazanarak 9 puan toplayan siyah-beyazlı ekip, bu akşam galip gelirse puanını 12'ye çıkararak tarihinde ilk kez üst turda mücadele etme hakkı elde edecek. Siyah-beyazlı ekip, Fransa temsilcisiyle berabere kalırsa gruptan çıkmak için Portekiz'den gelecek sonucu bekleyecek. Beşiktaş, Monaco ile berabere kaldığı takdirde 10 puana ulaşacak. Bu sonuç sonrası siyah-beyazlı ekip, Leipzig'in Porto'yu yenmesi halinde yine bitime 2 maç kala 2. tura adını yazdıracak.

HEDEF TARİHE GEÇMEK

Grubundaki ilk 3 maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi'nin en iyi başlangıcını yapan Türk takımı unvanını alan Beşiktaş, bu sefer grupta en yüksek puanı toplayan ekip olarak tarihe geçmek istiyor. G Grubu'ndaki ilk 3 maçında Porto'yu 3-1, Leipzig'i 2-0 ve Monaco'yu 2-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, 9 puanla lider durumda bulunuyor. Fransa temsilcisini yenmesi halinde 12 puana ulaşacak Beşiktaş, hem en iyi başlangıç serisini 4 maça çıkaracak hem de Türk takımları arasında gruplarda en yüksek puan alan takım olacak.

FALCAO KADRODA YOK

Beşiktaş'ın bu akşam karşılaşacağı Monaco'nun kadrosu açıklandı. Fransız temsilcisi İstanbul'a 3 yıldızından yoksun geldi. Monaco teknik direktörü Leonardo Jardim, sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Kongolo ile Sidibe'yi İstanbul'a getirmeme kararı aldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.