Hava Durumu

Beşiktaş'tan flaş hamle! 5 ayrılık 1 transfer

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda bir çok oyuncuyu takibe alan siyah-beyazlılar, ilk olarak santrfor transferine yoğunlaşmış durumda.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2019 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2019 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beşiktaş'tan flaş hamle! 5 ayrılık 1 transfer

Son haftalardaki yükselişini sürdürmek isteyen Beşiktaş Ocak tranfer dönemi için harekete geçildi. Kartal'da santrafor mevkii için gündeme gelen isimlerin başında da Viktoria Plzen'de forma giyen Michael Krmencik geliyor.

26 yaşındaki tecrübeli oyuncu son 5 sezondur Çekya ekibinde görev yapıyor. Bu sezon 21 resmi karşılaşmada görev yapan 1.91 boyundaki forvet Krmencik, rakip fileleri 12 kez havalandırmayı başardı.

AVCI DA SICAK YAKLAŞIYOR

Krmencik'in bu performansı siyah-beyazlıların dikkatini çekerken, Beşiktaş scout ekibi de Çek golcüyü izleme kararı aldı.

Bugüne kadar birçok milli maçı da takip eden siyah-beyazlılar, yarın akşam Euro 2020 elemelerinde oynanacak ve F.Bahçeli Vedat Muriqi'nin kadrodan çıkarıldığı Çekya- Kosova karşılaşmasında Krmencik'i izleyecek.

Teknik direktör Avcı'nın ön tarafta top tutması, top alması, indirmesi ve takımı önde tutması özelliklerine sahip Krmencik'e sıcak baktığı ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.