Hava Durumu

BHİD 25 yaşında

Bursa Halkla İlişkiler Derneği 25. yılını görkemli bir geceyle kutladı. Güzin Abraş'ın sunuculuğu üstlendiği gecede, Nesrin Bahtiyar ve Orkestrası da sahne aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2018 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2018 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BHİD 25 yaşında

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD), üyelerin eşleri ile katılımıyla 25. yılı ve yeni yılı Divan Bursa Otel'de gerçekleşen gecede birlikte kutladı. Güzin Abraş'ın sunuculuğunda gerçekleşen geceye BHID üyelerinin şıklıkları damga vurdu. Nesrin Bahtiyar ve Orkestrası'nın da sahne aldığı gecede eğlence tavan yaptı.

WEB SİTESİ YAYINDA

Halkla ilişkiler mesleğinin neredeyse bilinmediği yıllarda böylesi önemli bir adım atan kurucu başkan ve yönetim kurulunu tebrik ederek sözlerine başlayan BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmezay, bugün gelinen noktada emeği geçen herkese teşekkür etti. Gecede yönetime geldikleri günden itibaren yapılan etkinliklerden kısa bir sunum yapan Sönmezay, "www.bhid.org web sitemiz yayına girmiştir. BHİD'in Karaman Dernekler Yerleşkesi'nde bir ofisi oldu. Önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

ESKİ BAŞKANLARA PLAKET

Geçmiş dönem başkanları Gürhan Çetinkaya, Hakan Turhan, Gonca Yerliyurt, Ersen Yelkenkaya, Ercan Vatansever, Nuran Boyraz, Cevriye Coşkun Kayış, Gönül Uman, Gönenç Solak Topçular, Ferahi Arpaç, Ebru Koçanalı, Serdar Ömeroğulları, Bedirhan Bozali'ye plaket takdim edildiği gecede, derneğe yeni katılan kurumsal üyeler Magic Digital adına Can Köseleciler'e, Türksat Enartı adına Sedef Aktar'a, Özdilek adına Şenay Aslan'a, Kardelen adına Bekir Öztürk'e, bireysel üyeler Kardelen Halkla İlişkiler Sorumlusu Arzu Zeki ve Özdilek Pazarlama Müdürü Sedat Yamansucu'ya üyelik rozetleri takıldı.

GELİRİ LÖSEV'E

Kahoot uygulaması ile sorulan 5 soruya en hızlı ve doğru cevap veren ilk 18 misafir birbirinden güzel hediyeler kazandı. 25 yıl pastasının kesilmesinin ardından, salonda şövalyelerde bulunan nostaljik fotoğraflar açık arttırma ile satışa sunuldu. Fotoğraflardan elde edilen gelir LÖSEV'e bağışlandı. 

(Funda Yasemin Sürer)

(Mustafa Sönmezay)

(Ömer Faruk Çiftçi)

(Duygu - Murat Milli)

(Elif-Bülent Sezgin)

(Kadriye Öncü Pakten)

(Ersen Yelkenkaya)

(Nesrin Gülen Sarp- Feray Bülte)

(Ayşen-Süleyman Demirel)

(Cansel Oruç)

(Gürhan Çetinkaya)

(Arife Büyükyazı)

(Pınar Yaltan Mutlu)

(Elif Dilekyiğit-Hülya Karaca)

Nesrin Gülen Sarp- Cansel Oruç- Mustafa Sönmezay-Pınar Yaltan Mutlu-Funda Yasemin Sürer   (BHİD Yönetim Kurulu)

Funda Yasemin Sürer- Elif Dilekyiğit-Hülya Karaca-Nesrin Gülen Sarp- Mustafa Sönmezay- Duygu Özbekçi Milli- Cansel Oruç-Pınar Yaltan Mutlu- Kadriye Öncü Pakten

25 yıl pastası Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüksek Danışma Kurulu Üyeleri  ve geçmiş dönem başkanlar ile birlikte kesildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.