Hava Durumu

Bilge Türk dergisi yayın hayatına başladı! Adını MHP lideri Bahçeli'den alıyor...

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, ortaöğretim gençliğine yönelik yeni bir dergi çıkardı. Derginin adı, MHP lideri Devlet Bahçeli'den alınan ilhamla 'Bilge Türk' olarak belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2019 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bilge Türk dergisi yayın hayatına başladı! Adını MHP lideri Bahçeli'den alıyor...

Adını MHP lideri Devlet Bahçeli'den alan Bilge Türk dergisi yayın hayatına başladı. Derginin adı, MHP lideri Devlet Bahçeli'den alınan ilhamla 'Bilge Türk' olarak belirlendi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan'ı Sinan Ateş, derginin duyurusunu yaparken şu ifadelere yer verdi: "Türk Milliyetçilerinin Bilge Lideri Devlet Bahçeli Beyefendi'ye ithafen ismini "Bilge Türk" olarak belirlediğimiz dergimiz, bugün yayın hayatına başladı. Kapak sayısını, Milliyetçi Hareket Partisi'nin 50.yıl dönümünde, Liderimizin yaptığı Ömer Seyfettin vurgusuna ithafen Ömer Seyfettin'le yaptık. Türk gibi yazanların dergisi "Bilge Türk" yayın hayatına başlamıştır. Bilge Türk dergisinin muhtevası; Fikir, Kültür ve Sanat'tan oluşuyor. İlk sayısında dosya konusu olarak 'Türk Hikayeciliğini' işleyen Bilge Türk dergisi dosya konusunun yanında sinema değerlendirmesi, kitap tanıtımı, röportaj ve çizgi roman gibi zengin içeriklere de yer veriyor.

OKUMANIN GÜCÜNE İNANIYORUZ

Ateş, Bilge Türk'ün amacını, şu sözlerle ifade etti: "Okumanın gücüne inanıyoruz ve okuyan, araştıran, düşüncelerini hayata bu yolla geçirecek bir gençlik yetiştirmeyi hedefliyoruz. Türk gençliği eğer çağların üzerinden bir sıçrama ile çağdaş medeniyetin üzerine yükselecekse bunun ancak nitelikli bilgi ile gerçekleştirilebileceğinin farkındayız. Nitelikli bilgiye ulaşacak kanalları açmayı ise Ülkü Ocakları olarak Türk gençliğine sorumluluğumuz olarak görüyoruz."

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan'ı Sinan Ateş, Yayın hayatına başlayan Bilge Türk dergisini,  MHP lideri Bahçeli'ye takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.