Hava Durumu

Binali Yıldırım'ın makam aracının plakası değişti!

Yeni sistemin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yemin etmesinin ardından, Binali Yıldırım, bugün 'Son Başbakan' olarak Başbakanlık'a ait 002 plakalı araçla son kez Meclis'e gitti. Yıldırım'ın makam aracının plakası, 06 DE 1096 olarak değiştirildi

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2018 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2018 19:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Binali Yıldırım'ın makam aracının plakası değişti!

Son Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık Resmi Konutu'ndan çıkarken kendisini Başbakanlık'taki yakın mesai çalışanları karşıladı.

Son Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay tarafından uğurlanan Yıldırım, aracına binerken el selamı verdi. Yıldırım, Başbakanlık'a ait 002 plakalı araçla son kez TBMM'ye gitti.

Yıldırım'ın içinde bulunduğu makam otomobiline de Başbakanlık korumaları araçlarıyla eşlik etti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı TBMM önünde bekleyen vatandaşlar tarafından sloganlarla karşılanan Yıldırım, makam otomobilinden inerek kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yıldırım, vatandaşlara teşekkür ederek, "Sizlerin bu sevgisi muhabbetini karşılıksız bırakmamız söz konusu değil. Hepinize çok teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Binali Yıldırım, daha sonra vatandaşların önünden yürüyerek TBMM'ye geçti. Bu arada Yıldırım'ın 002 olan makam otomobilinin plakası, 06 DE 1096 olarak değiştirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.