Hava Durumu

Binlerce kez ByLock'a girdiklerini reddettiler!

Bursa'da FETÖ mensubu oldukları iddiasıyla yargılanan tutuklu sanıklardan muhasebeci Harun Başaran'ın 286 kez, örgütle irtibatlı dershanenin idarecisi İbrahim Serkan Sungur'un 3 bin kez, Serkan Beyazıt'ın da 2 bin kez ByLock'a girdiği ortaya çıktı. Söz konusu sanıklar, suçlamayı kabul etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Binlerce kez ByLock'a girdiklerini reddettiler!

Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nda (FETÖ/PDY) görevli oldukları iddiasıyla haklarında dava açılan, aralarında öğretmen, memur ve iş adamlarının da bulunduğu 35'i tutuklu 81 sanık duruşmanın ikinci gününde yeniden hakim karşısına çıktı. Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ikinci duruşmasının ikinci gününde tanıklar dinlendi. Sanıklar ve avukatları tahliye ve beraat taleplerini yineledi.

3 BİN KEZ GİRİŞ YAPMIŞ

Ayrıca mahkemeye ulaşan, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları tespit edilen sanıklardan bu konudaki savunmaları da alındı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan muhasebeci Harun Başaran'ın 286 kez, örgütle irtibatlı dershanenin idarecisi İbrahim Serkan Sungur'un 3 bin kez, Serkan Beyazıt'ın da 2 bin kez ByLock'a girdiğinin saptandığını açıkladı. Söz konusu sanıklar, savunmalarında suçlamayı kabul etmedi. Yargılama yarın devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.