Hava Durumu

Bir değil, iki değil! Merkel yine titreme nöbeti geçirdi!

Almanya Başbakanı Merkel'in bu kez Fin mevkidaşıyla yan yanayken titremeye başladığı görüntüler sağlığına ilişkin endişeleri artırdı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2019 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2019 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bir değil, iki değil! Merkel yine titreme nöbeti geçirdi!

Almanya Başbakanı Angela Merkel son haftalarda 3. kez titreme nöbeti geçirdi. Reuters ajansının aktardığına göre Finlandiya'nın yeni başbakanı Antti Rinne ile bir araya gelen Merkel yine titrediği görüldü.

AFP ajansına konuşan bir hükümet sözcüsü 65 yaşındaki Merkel'in durumunun iyi olduğunu, temasların planlandığı gibi gideceğini söyledi.

#Merkel seen shaking in public for third time in a month pic.twitter.com/TvAOiAuEzd

-- Ruptly (@Ruptly) 10 Temmuz 2019

Merkel ilk olarak 18 Haziran'da başkent Berlin'de yeni Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yapacağı görüşme öncesinde güneş altında yapılan resmi tören sırasında şiddetli şekilde titrerken kameralara yansımıştı. 

Merkel, 27 Haziran'da Yeni Adalet Bakanı Christine Lambrecht'in resmen görevine başlaması nedeniyle düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'ın yanında dururken zor anlar yaşamıştı.

Sağlık durumuna ilişkin olarak geçen ay Japonya'daki G20 Zirvesi'nde konuşan Merkel, doktora bildirilmesi gereken özel bir durum olmadığını söylemiş, sağlığıyla ilgili endişelerin hızla yok olacağına inandığını dile getirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.